OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ISTORIE, LA SEVERIN

Severinul va găzdui, în perioada următoare, un veritabil eveniment educațional. Este vorba despre Olimpiada Națională de Istorie. Peste 400 de participanți din toată țara sunt așteptați începând din 22 aprilie. Elevi din toate colțurile țării vor veni pentru a demonstra că sunt cei mai buni la istorie. Evenimentul va dura 5 zile, timp în care se va desfășura proba scrisă și vor ave aloc mai multe excursii.

Peste 400 de elevi și profesori, din toată țara, sunt așteptați începând din 22 aprilie, la Drobeta Turnu Severin, pentru a aparticipa la Olimpiada Națională de Istorie. Evenimentul va dura 5 zile, timp în care se va desfășura concursul propriu-zis și vor ave aloc diferite excursii, pentru ca participanții veniți de pe alte meleaguri să cunoască plaiurile Mehedințiului.

Concursul constă într-o probă scrisă, care va fi găzduită de Colegiul Național Traian. După încheierea concursului, elevii și profesorii vor participa la diferite activități pregătite de organizatori.

De buna desfășurare a concursului se va ocupa o comisie centrală formată din 31 de membri.

Olimpiada națională de Istorie va dura 5 zile. În ultima zi, va avea loc gala de premiere și festivitatea de închiere a evenimentului.