OFERTE PENTRU ASFALTAREA A 100 KM DE DRUMURI JUDEȚENE

Pe 9 mai a expirat termenul de depunere a ofertelor care vizează reabilitarea  a peste 100 de kilometri de drum județean. Lucrările au fost împărțite în cinci loturi, iar oferte au fost depuse pentru patru dintre acestea. În perioada următoare se va face evaluarea ofertelor, iar dacă toate corespund prevederilor legale până la sfârșitul lunii iunie este posibil să înceapă și execuția efectivă a lucrărilor, urmând ca pentru tronsonul cinci să fie reluată procedura de licitație.

Cel mai important proiect care vizează modernizarea infrastructurii rutiere din Mehedinți face pași spre concretizare. La începutul lunii mai a expirat termenul de depunerea a ofertelor pentru asfaltarea și reabilitarea a peste 100 de kilometri de drumuri județene. 

Tronsonul de drum pentru care nu s-a primit nicio ofertă de execuție a lucrărilor și pentru care urmează să se reia licitația este cel cuprins pe sectorul Strehaia – Grozești până la limita cu județul Gorj, având o lungime totală de  26 km.

Prin intermediul acestui proiect se va realiza și accesul către fiecare locuință, se vor amenaja acolo unde locul o va permite și trotuare, se vor repara podețele și în locurile unde va fi necesar vor fi construite noi poduri.