O NOUĂ TRAGEDIE PE CENTURA SEVERINULUI

Ca și cum nu ar fi fost suficient, alerta s-a dat din nou doar trei ore mai târziu, când un alt accident terifiant s-a produs în Mehedinți. De data aceasta, tragedia s-a petrecut pe centura municipiului Drobeta-Turnu-Severin. Obosit, după mai bine de 3000 de km conduşi, un tânăr de 24 de ani din Gorj a aţipit la volan, când mai avea doar câteva zeci de km până acasă. Microbuzul pe care îl conducea, plin cu componente auto, a intrat pe sensul opus direct în maşina unui craiovean de 47 de ani, care mergea regulamentar. Violenţa impactului a avut consecinţe dramatice pentru ambii şoferi, ale căror leziuni nu au fost compatibile cu viaţa.

Un accident cumplit a avut loc joi dimineața în jurul orei 7:30 pe centura ocolitoare a municpiului Drobeta Turnu Severin, aproape de intersecția cu strada Cicero. Șoferul unui microbuz a pătruns pe contrasens unde a lovit violent o mașină condusă regulamentar de un bărbat din Craiova. În urma impactului cei doi nu au avut nicio șansă de supraviețuire ! 

Poliţiştii au demarat o anchetă, dar sunt de părere că oboseala la volan a fost cauza acestui accident.

Cele două accidente s-au produs în condiţii de ninsoare abundentă şi carosabil umed, dar care nu era acoperit cu zăpadă.

Citeste mai mult…