O NOUĂ BURSĂ GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Mehedințenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi pe 12 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  Mehedinți.

O șansă la angajare! O vor avea șomerii din județul Mehedinți, dar și persoanele dispuse să își schimbe locul de muncă. În data de 12 aprilie, reprezetanțșii AJOFM Mehedinți vor organiza la Drobeta Tunru Seveirn o nouă bursă generală a locurilor de muncă. Agenţii economici care vor participa la acest eveniment vor avea prilejul de a recruta şi selecta personal, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

În rândul severinenilor, organizarea bursei generale a locurilor de muncă, este apreciată, deoarece sunt multe persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii mehedințeni interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul Agenției Județene pentru Oucparea Forței de muncă situat în bulevardul carol I.