O MÂNĂ ÎNTINSĂ DE PAȘTE

O mână întinsă de Paște. Reprezentanții Tineretului Social-Democrat din Mehedinți au adus, astăzi, zâmbetul pe chipurile unor copii din Căzănești. Pentru a le face Sărbătorile mai frumoase, au mers cu cadouri la două familii, care se confruntă cu problemele financiare. În fiecare familie vizitată sunt copii care au nevoie de sprijin să meargă la școală și să descopere că viața înseamnă mult mai mult decât ce au ei la dispoziție.

Două familii din Căzănești au primi ajutor din partea reprezentanților Tineretului Social Democrat din Mehedinți. Înaintea Paștelui au primit pachete cu alimente pentru ca masa de Sărbătoare să fie bogată în bucate. Și pentru că fiecare familie vizitată are copii, era imposibil ca cei mici să fie uitați. Așa se face că aceștia au primit rechizite, jucării și hăinuțe.

Una din familii a mai fost vizitată de tinerii social democrați de Crăciun. Atunci au promis că vor reveni, iar acum și-au ținut cuvântul dat.

Cele două familii se confruntă cu probleme financiare și au nevoie de sprijin pentru a le depăși. Tinerii social democrați au fost sprijiniți în demersul lor de președintele PSD Căzănești, Dumitru Stelescu.