MUZICĂ ȘI POEZIE PENTRU ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Versuri, romanţe şi cântece folclorice au răsunat la Cafeneaua Literară de la Cetatea Medievală a Severinului. Echinocţiul de primăvară a fost sărbătorit cu mare fast de reprezentanții Direcției de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural. Cu acest prilej, a avut loc și lansarea unui nou volum semnat de Cornelia Diță și intitulat sugestiv „Între două anotimpuri.”

Echinocțiul de primăvară a fost marcat prin muzică și poezie, ca o rememorare a vremurilor antice, când acest moment al anului era sărbătorit cu mare fast. Pentru reprezentanţii Direcţiei de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural acesta a fost prilejul perfect pentru a da startul evenimentelor de primăvară, găzduite de Cetatea Medievală a Severininului.

Tot acum, Cornelia Diţă și-a lansat un nou volum. Autoarea spune că și de data aceasta, dragostea a reprezentat tema scrierilor sale.

 

Poezia s-a împletiti cu muzica, într-un spectacol pentru minte și inimă.Seria evenimentelor culturale organizate de reprezentanții Direcției de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural va continua duminică, 24 martie, la Pavilionul de la Pădurea Crihala.