MISS SEVERIN A FOST ALEASĂ PE COVORUL ROŞU

O seara de Oscar la Palatul Culturii ,,Teodor Costescu’’ Miss Boboc Severin 2019 a fost evenimentul ce a pus in scena strălucirea stelelor de pe covorul roșu . Cele şase concurente au avut de trecut prin mai multe probe care le-au la încercare creativitatea, talantul, dar şi inteligenţa. Titlul de Miss Boboc Severin 2019 a fost câştigat de tânără elevă a Colegiului Economic ,, Teodor Costescu’’.

Eleganţă, rochii fastuase, momente artistice impresionante şi  şase concurente gata să lupte pentru titlul de Miss Boboc Severin 2019. Acestea au fost doar  câteva dintre elementele ce  au deschis evenimentul care a avut tema, ,,O seară de Oscar’’. Spectacolul ce s-a desfăşurat  la Palatul Culturii Teodor Costecu, a fost unul de exepţie , întrucât organizatori au muncit din greu, pentru ca atmosfera din sală, să fie asemenea celei de la Gala Americană .  Cele şase concurente au trecut prin 5 probe de foc pentru a le demonstra juraţilor că mertită cu adevărat râvnita coroană.

Titlul de Miss Boboc Severin 2019 a fost câştigat Bianca Ţuţuianu  elevă a Colegiului Economic ,, Teodor Costescu’’.De asemenea , locul doi şi trei au fost câştigate de Alexandra Uşurelu şi Daria Papucea , eleve ale Colegiului Naţional Pedagic ,, Ştefan Odobleja’’.

Organizatorii evenimentului se gândes deja la ediția următoare a acestui eveniment și au precizat ca ediția 202 va fi cuna cu totul aparte.