MINISTRUL DEZVOLTĂRII, ÎN MEHEDINȚI

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, s-a aflat, astăzi, în județul Mehedinți. Prima oprire a oficialului guvernamental a fost la un obiectiv finanțat prin programul național de dezvoltare locală. Este vorba despre lucrările aflate în derulare pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta Turnu Severin.

Lucrările de reabilitare și asfaltare a celei mai importante artere de ciculație din municipiul Drobeta Turnu Severin, finanțate din fonduri guvernamentale, au fost evaluate și de ministrul dezvoltării, Daniel Suciu. Stadiul lucărilor i-a fost prezentat ministrului de primarul Severinului, Marius Screciu.

Atunci când a ajuns la primărie, Marius Screciu a fost nevoit să caute soluții pentru a debloca lucrările de asfaltare și modernizare a celor trei bulevarde: Tudor Vladimirescu, Porțile de Fier și Splai Mihai Viteazu.

În ceea ce privește proiectele finanțate în județul Mehedinți pe etapa a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală, județul nostru este pe locul 5 pe țară cu o valoare de aproximativ 200.000.000 euro.

Banii alocați județului Meheidnți în cadrul etapei a doua a Programului Național de Investiții se vor concretiza în modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor școli, grădinițe, creşe. În plus, se vor realiza sisteme de alimentare cu apă și canalizare, precum și multe alte obiective de investiții.