MILITARII ÎN REZERVĂ, NEMULŢUMIŢI DE PENSII

Militarii în rezervă sunt nemulțumiți de pensiile pe care le primesc. Aceștia și-au prezentat doleanțele în cadrul unei întâlniri cu prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Militarii spun că meritau o pensie mai mare după o viață închinată apărării granițelor. Totuși, aceștia au ținut să precizeze că în urma colaborării pe care o au cu Instituția Prefectului, au renunțat la pichetarea instituţiilor statului şi a sediilor partidelor politice din Mehedinţi.         

Militarii în rezervă şi în retragere sunt nemulţumiți de pensiile pe care le au.  Aceștia susțin că banii primiți nu se ridică le nivelul rezultatelor şi al experienţei lor.  

Pe lângă problema pensiilor, membrii Asociaţiei  Cadrelor Militare în rezervă şi în Retragere au vorbit și despre renunţarea pichetării instituţiilor statului şi a sediilor partidelor politice din Mehedinţi. Aceștia au ținut să precizeze că la baza acestei decizii a stat faptul că sunt mulțumiți de colaborarea cu Instituția Prefectului.

În urma acestei întâlniri, prefectul Nicolae Drăghiea a precizat faptul va transmite mai departe doleanţele militarilor în rezervă şi în retragere, astfel  încât  soluţia pentru rezolvarea acestor probleme să fie cât mai rapidă.