MESAJ DE VALENTINE’ S DAY – Tinerii Partidul Social Democrat ” TSD ” vor să-i arate unui băiețel de 6 ani, care suferă de autism, că dragostea poate muta munții din loc.

Mesaj de Valentine’s day pentru o cauză nobilă. Tinerii Partidul Social Democrat ” TSD ” vor să-i arate unui băiețel de 6 ani, care suferă de autism, că dragostea poate muta munții din loc. Pentru el vor confecția cutii cu 101 mesaje de dragoste. Aceste cutii vor fi vândute, iar banii obținuți vor fi donați familiei băiețelului.

 

Dragostea poate cunoaște forme diferite. Tinerii social-democrați severineni ” TSD ” și-au propus să-i arate lui Dian, un băiețel de 6 ani bolnav de autism, că iubirea este peste tot în jur și că oameni cu suflet mare sunt la tot pasul. De aceea și-au propus să confecționeze cutii care să conțină mesaje de dragoste. Acestea vor fi vândute, iar banii obținuți vor fi folosiți pentru însănătoșirea băiețelului.

 

 

Cutiile iubirii, ce conţin 101 mesaje de dragoste, sunt confecţionate chiar de tinerii social democraţi.

Dian poate fi ajutat să ducă o viață normală. Șansa lui este un autotransplant cu celule Stem, la Viena. Pentru aceasta are nevoie de 10.000 de euro, bani pe care familia nu-i are. Toți cei care doresc să-l ajute pe Dian pot să o facă, luând legătura cu familia prin intermediul tinerilor social-democrați ” TSD “.