MEHEDINȚI GAZ, LUATĂ LA BANI MĂRUNȚI DE SEVERINENI

Reprezentanții societății Mehedinți Gaz nu mai știu pe unde să scoată cămașa și caută tot felul de scuze, pentru că nu sunt capabili să extindă rețeaua. Ultima ispravă este o reclamă plătită pe o rețea de socializare prin intermediul căreia, conducerea societății încearcă să dea vina pe Primărie pentru lipsa lor de promtitudine în ceea ce privește extinderea rețelei de gaz în oraș. Numai că, pe principiul unde dai și unde crapă, în loc de aprecieri, au primit replici acide din partea severinenilor, sătui de neseriozitatea firmei.

Reprezentanții firmei Mehedinți Gaz încearcă să își ascundă neputința în spatele unei reclame mincinoase plătită pe o rețea de socializare. Au pozat câțiva metri de conductă și au comentat în dreptul pozelor:

 

”Până în 2018, firmei Mehedinți Gaz i-a fost interzisă intervenția pe străzi în Drobeta. În prezent, mobilizarea firmei demonstrează faptele, nu vorbele goale și defăimătoare aruncate în public!”

 

                                                                        Sursa: facebook/Mehedinti GAZ

Doar că, pe principiul unde dai și unde crapă, în loc de mesaje de susținere, reprezentanții firmei au fost puși la zid de locuitorii orașului, sătui de neseriozitatea firmei:

Misu Dulan: Hai, mă, ziceți că v-au pus piedici? Când ați plecat din poartă-n poartă pe străzi ca să vă dea bani în avans, cum este? Nu aveți nici muncitori și nici bani, să faceți investiții.

Kislingher Constantin: Pe Gheorghe Anghel între B-dul Mihai Viteazu și C.D. Ionescu ați introdus conducta. De ce nu au fost racordate blocurile și casele? Toți locatarii au depus cereri de racordare. Ce răspuns dați ?

Stefan Udrea: Până și la blocuri ați cerut bani pentru racordare!  La Schela nu se poate asfalta pt că nu ați extins rețeaua! Arătați-mi la care din aceste probleme semnalate v-a blocat Primăria!

Catalin Olaru: Sunt atâtea străzi în Severin unde nu este asfalt și se putea lucra (ex.Schela , aeroport, Walter Mărăcineanu) , de ce nu este trasă conducta de gaz ? Dacă tot postați diverse pe această pagină,  ar trebui să și răspundeți la întrebări public, nu ascunși în spatele biroului.

Cu un contract de concesiune semnat încă din 2004, dar cu minime lucrări executate, reprezetanții Mehedinți și-au dovedit incapacitatea de a continua acest proiect atât de important pentru oraș, iar severinenii știu foarte bine acest lucru:

Prundi Adi: Păi, până acum ce ați făcut…vrăjeli..acum când s-au dat autoritățile locale la voi, ieșiți cu dezinformări și manipulări…. sunteți necredibili… e tardiv acum !

Liviu Zaharia: La Schela nu e asfalt, de ce nu se lucrează la extinderea rețelei de gaz, ce vă împiedică? …De ce nu ați lucrat unde nu era asfalt???? Cum puteți veni la porțile oamenilor să cereți bani pentru conducta de gaz când nu se vede nicio mișcare în acest sens? Puneți-vă în mișcare să vadă lumea că avansați cu lucrările, să poată lumea să prindă încredere în dumneavoastră!!!”

Anuta Daniel Cristian: Conform contractului, dumneavoastră trebuia să vă terminați treaba în 2013 ! Restul e poveste! La Schela Cladovei nu există asfalt nou! Nici măcar vechi! Ați oprit conducta la Prestarea! Să veniți, acum, cu povești e jalnic!”

La această oră, doar 20% din populația municpiului Drobeta Turnu Severin este racordată la gaze, în condițiile în care sute de cereri de branșare au fost depuse de către severineni. Situația este delicată având în vedere problema termoficării pe care municipiul de la Dunăre o are de câțiva ani încoace. Extinderea rețelei de gaz ar rezolva într-o anumită măsură problema încălzirii orașului. Reprezentanții Mehedinți Gaz au fost de negăsit pentru a comenta afirmațiile severinenilor, care îi trag la răspundere.