MEHEDINȚI GAZ, ACUZATĂ DE DEZINFORMARE

Primarul Marius Screciu ia atitudine și vine cu precizări ferme în privința declarațiilor reprezentanților Mehedinți Gaz cu privire la faptul că, extinderea rețelei de gaz ar fi fost împiedicată de municipalitate. Marius Screciu a venit cu dovezi clare din care reiese că Primăria a emis întotdeauna în timpul solicitat autorizațiile pe care aceștia le-au solicitat.  

Reprezentanții Primăriei Drobeta Turnu Severin au reacționat ferm în urma unei declarații a celor de la firma de gaz din care reieșea că în 2018 nu ar fi primit nici măcar o singură autorizație de construire din partea municipalității, motiv pentru care nu au extins rețeaua de gaze în oraș.

Doar că, realitatea este alta, susțin reprezentantnții primăriei. În acest sens au fost prezentate public zecile de autorizații de construire emise la cererea societății Mehedinți Gaz. Sunt zeci de străzi din oraș unde există avizele din partea municipalității, doar că, pe aceste artere nu s-a executat nici măcar un metru de rețea.

Pe de altă parte, edilul severinean susține că nu înțelege atitudinea reprezentanților societății de gaze Nici nu vor să lucreze, dar nici nu ar renunța la contract.

Marius Screciu a spus că este hotărât să meargă chiar până la rezilierea contractului cu firma Mehedinți Gaz după ce aceștia și-au demonstrat în nenumărate rânduri incapacitatea financiară precum și neseriozitatea.