MEDITATORI DE URGENŢĂ

Consilul Judeţean al Elevilor dă startul unui proiect ambiţios care vine în sprijinul elevilor de clasa a 8-a. Întrucât Evaluarea Națională este aproape, membrii consiliului s-au gândit să le dea o mână de ajutor. Proiectul inspirat din campania celor din Timiş, va începe în luna mai.

Meditatori de urgenţă pentru elevii severineni. Reprezentanții Consiliului  Judeţean al Elevilor dau startul unui proiect ambiţios care vine în sprijinul celor care sunt în clasa a 8-a și care vor susţine în luna iunie Evaluarea Națională. Inspirată din campania  Consiliului Judeţean al Elevilor din Timiş, camapania are un scop clar: note mari la Evaluare Naţională. Drept urmare, elevii din clasa a opta vor avea parte de meditaţii la limba şi literatura română, dar şi la matematică. Pe lângă cele două materii de bază, aceştia vor beneficia  şi  de pregătire la limba engleză.

Meditaţiile vor fi oferite de tineri liceeni de nota  zece sau chiar olimpici.  Proiectul ,,Meditatori de urgenţă ’’  va debuta în luna mai.

Pentru  cei care doresc să facă parte din echipa de meditatori ai proiectului, Consilul judeţean al elevilor Mehedinţi a pus la dispoziţie un formular de înscriere pe pagina oficială de facebook.