Medicii de familie au o nouă federaţie

O nouă organizaţie de tip federativ reuneşte patronatele medicilor de familie din 14 judeţe ale ţării, între care şi judeţul Mehedinţi.  Nemulţumirile medicilor de familie cu privire la fosta federaţie i-au determinat să se unească şi să formeze noul organism. Reprezentanţii filialei mehedinţene spun că un astfel de pas era necesar, pentru o mai bună activitate a medicilor de familie.

Noua organizaţie de tip federativ reuneşte patronatele medicilor de familie din 14 judeţe ale ţării, între care se regăseşte şi judeţul Mehedinţi. Medicii de familie spun că aveau multe nemulţumiri cu privire la fosta federaţie şi tocmai acest fapt i-a determinat să se unească şi să formeze noul organism, care dorește promovarea medicinii de familie și recunoașterea importanței acestei specialități.

Reprezentanţii Uniunii Patronatelor Independente din Medicina de Familie spun că vor acționa pentru susținerea și apărarea intereselor comune ale membrilor, în relație cu autoritățile publice, cu confederații patronale și sindicale, la nivel național și internațional.