MAŞINA CONFISCATĂ LA FRONTIERĂ

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie , indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţei. Un bărbat de 28 ani ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de  control punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I . În urma verificărilor efectuate asupra conducătorului  auto care dorea să părăsească  ţara polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Măşină din Marea Britanie, indisponibilizată de poliţiştii de frontieră mehedinţeni . La punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 28 de ani, posesorul unui autoturism cautat de autoriţile britanice. Poliţiştii au sesizat acest lucru în urma verificărilor efectuate asupra autovehiculului .

 Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități. Autovehicolul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.