MĂRŢIŞOARE PENTRU TOATE BUZUNARELE

”Cu o floare nu se face primăvară” spune un vechi proverb românesc. Dar cu un mărţişor, un buchet de flori sau chiar un ghiveci de flori putem aduce primăvara în sufletele celor dragi. Şi oferta este foarte variată. De la un capăt la altul a pietonalului Străzii Crișan, în marile centre comerciale, în pieţe şi în zonele mai circulate ale oraşului, peste tot găsim mărțișoare pentru toate buzunarele.

Preţuri pentru toate buzunarele și mărțișoare pentru toate gusturile! Aceasta este oferta comercianților care au împânzit de câteva zile orașul. De la clasicele potcoave, trifoi cu patru foi sau buburuze până la mărţişoare din cele mai sofisticate. Preţurile acestora variază în funcţie de mărime, aspect și ambalaj. Pentru a fi cât mai convingători, comercianții nu se sfiesc să își laude marfa în fața clienților.

În căutarea mărţişorului perfect, cumpărătorii au analizat fiecare tarabă în parte şi au studiat preţurile cu atenţie.Pe 1 Martie, românii celebrează sărbătoarea Mărţişorului, triumful primăverii asupra iernii. Cele doua fire din care este format șnurul de mărțișor reprezintă vara și iarna.  Colectivul RTS vă urează o primăvară frumoasă și însorită!