MARŞUL PENTRU VIAŢĂ

Peste 500 de severineni s-au aliniat la startul „Marşului pentru Viaţă”. Vremea frumoasă i-a determinat pe participanţi să-şi  caute bicicletele , rolele  şi trotinetele pentru  a promova un stil de viaţă sănatos. Evenimentul a fost  organizat de Asociaţia “Anastasia” a Episcopiei Severinului şi Strehaiei,  în colaborare cu Asociaţia “Studenţi pentru viaţă” şi Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural.

O şansă pentru viaţă a fost scopul pentru care sute de severinenii s-au aliniat, la startul „Marşului pentru Viaţă”.  Evenimentul, organizat de Asociaţia “Anastasia” a Episcopiei Severinului şi Strehaiei  în colaborare cu Asociaţia “Studenţi pentru viaţă” şi Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural, se află la cea de-a  doua ediţie în Drobeta Turnu Severin. 

Cei peste 500 de participanţi au defilat cu biciclete, role şi trotinete. Aceştia au plecat în marş din dreptul Liceului de Artă “I. Şt. Paulian” spre Pădurea Crihala, unde avut loc activităţi în aer liber şi o tombolă cu premii, constând în articole sportive, pentru participanţi.

Marşul pentru Viaţă a avut loc anul acesta sub motto-ul „Unic din prima secundă”. El s-a desfășurat în aproximativ 500 de localități din România și Republica Moldova.