Mareşal Averescu, strada accidentelor

Două accidente, o singură stradă. În Drobeta Turnu Severin, strada Mareşal Averescu a devenit locul de întânire al accidentelor. Joi, 6 decembrie la interscaţia străzii,  două accidente rutiere au avut loc în acelaşi timp. În urma accidentelor, patru autorisme au fost grav avariate şi o persoană a avut nevoie de îngerijiri medicale fiind transportată  la Spitalul Judeţean de urgenţă.

Ziua de sâmbătă s-a transformat în ziua accidentelor periculose pe străzile din Drobeta Turnu Severin. Într-un interval de 10 minute au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora patru maşini au rămas avariate şi o persoană a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Cauza celor doua accidente a fost neacordarea de prioritate.

Neatenţia şi nerespectarea regulilor de circulaţie face loc accidentelor. Poliţiştii atrag atenţia asupra acestor evenimente  neplăcute  şi îi roagă pe şoferi să nu  atenţia şi prudenţa acasă. În urma accidentului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.