LUCRĂRI RELUATE PE BULEVARDUL TUDOR VLADIMIRESCU

Circulație îngreunată, la Drobeta Tunru Severin, pe cea mai circulată arteră din oraș. Este vorba despre Bulevardul Tudor Vladimirescu, unde se circulă pe o singură bandă pentru a face loc lucrărilor de asfaltare. Tronsonul afectat este cuprins între străzile I.C. Brătianu și strada Indendenții. Reprezentanții constructorului au dat asigurări că, dacă vremea va permite, lucrările de asfaltare vor fi gata în maximum două săptămâni, iar șantierul se va muta în zona Bulevardului Nicolae Iorga, până la intersecția cu Registrul Auto Român.

Vremea bună  a permis constructorilor reluarea lucrărilor de asflatare, la Drobeta Turnu Severin. Așa că, se lucrează la foc automat pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor începute. În aceste condiții, pe cea mai importantă arteră rutieră din oraș, se circulă bară la bară pe tronsonul cuprins între străzile I.C. Brătianu și Independenții. Șoferii strâng din dinți, dar sunt mulțumiți că vor scăpa de coșmarul gropilor din asfalt.

La cererea primarului Marius Screciu, circulația pe bulevardul Tudor Vladimirescu nu a fost total restricționată.

Odată finalizate lucrările pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, șantierul se va muta pe Calea Timișoarei până în zona ștrandului. Termenul de finalizare a acestor lucări este sfârșitul acestui an. Banii pentru reabilitare și asfaltare vin de la Guvenrul României și au fost alocați în cadrul primei etape a Programului Național de Dezvoltare Locală.