LUCRĂRI DE ASFALTARE LA ȘOVARNA

În curând Şovarna va fi o comună complet asfaltată. În această perioadă se finalizeză lucrările de asfaltare a peste 2 kilometri de drumuri săteşti. Primarul comunei, Constantin Prundeanu, spune că sprijinul a venit din partea guvernului PSD şi a conducerii Consiliului Judeţean Mehedinţi, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2.

În comuna Şovarna se implementează în acest moment un proiect în valoare de 3,8 milioane lei, care vizează asfaltarea a peste 2 kilometri de uliţe săteşti, ce se va finaliza în aproximativ 3 săptămâni. În cadrul aceluiaşi proiect, s-a construit un pod peste pârâul Șovarna, care este în proporţie de 90% finalizat. Până acum, oamenii traversau apa pe o punte de lemn, care nu oferea siguranţă.

Principalele lucrări de modernizare a drumurilor din Şovarna au fost finanţate în timpul guvernării PSD. Pentru membrii Partidului Social Democrat, campania electorală înseamnă să le arate oamenilor faptele pe care le-au realizat, nu simple vorbe. 

Oamenii din Şovarna îşi pierduseră şi ultima speranţă. Se bucură că au trăit să vadă asfalt în comuna lor până şi pe uliţele săteşti.