LOVITĂ ÎN PLIN CAND TRAVERSA STRADA

O femeie de 61 de ani, din Droneta-Turnu-Severin a ajuns în comă la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin și apoi la cel din Craiova, în urma unui accident rutier care s-a produs aseară. Victima a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr, în timp ce traversa un bulevard din oraș. Se pare că tânărul a văzut-o pe femeie din timp, a frânat nu mai puțin de 50 de metri, dar nu a reușit să oprească autoturismul, pe care este posibil să-l fi condus cu viteză mare în oraș.

Victima s-a angajat în traversarea B-dului Tudor Vladimirescu din Drobeta-Turnu-Severin pe la colțul de străzii. Ajunsese aproape de banda de lângă scuar, când tânărul care conducea un autoturism de capacitate cilindrică mică a lovit-o cu partea dreaptă, față. Femeia a fost aruncată pe parbriz, care s-a spart, apoi victima a căzut pe carosabil, unde a rămas inconștientă. De acolo a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean din localitate. 

După ce i-au făcut primele investigații, medicii au decis să  transfere victima, care are fracturi grave la unul dintre membre și traumatisme la cap, la Spitalul Județean Craiova.

Tânărul care a lovit-o are 20 de ani și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. El a fost testat, dar nu consumase băuturi alcoolice.