LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI

Un bătrân de 82 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni la Drobeta Turnu Severin. Bărbatul se angajase în traversarea Bulevardului Tudor Vladimirescu într-o zonă semnalizată ca trecere de pietoni, dar care nu era marcată  cu zebră. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, care a transportat bătrânul în stare gravă la spital. Medicii spun că şansele de supravieţuire sunt minime, din cauza multitudinii traumatismelor.

Accidentul s-a produs la intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Orly. Bătrânul de 82 de ani din Drobeta Turnu Severin, se angajase în traversarea bulevardului, când a fost acroşat de o autoutilitară. Trecerea de pietoni în această intersecţie este semnalizată cu indicatoare, dar nu este marcată cu zebră.

Şoferul autotutilitarei susţine că nu a avut vizibilitate din cauza maşinilor parcate în zonă.Victima a fost transportată în stare deosebit de gravă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.Martorii spun de obicei şoferii sunt de vină, însă sunt şi pietoni care nu se asigură atunci când se angajează în traversarea străzii.Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.