LIBERALII CER REZILIEREA CONTRACTULUI CU MEHEDINȚI GAZ

Bătaia de joc pe care o practică societatea Mehedinți Gaz la adresa severinenilor a ajuns şi în atenția conducerii centrale a Partidului Național Liberal. Prezenţi la Drobeta Turnu Severin, liderii formaţiunii politice au declarat că li se pare inadmisibil modul în care societatea de gaz îi tratează pe severineni. Drobeta Turnu Severin este, la acest moment, unul dintre puţinele municipii din ţară care nu beneficiază de gaz, în condiţiile in care orașul are în fiecare iarnă probleme cu încălzirea.

Situaţia societăţii Mehedinţi Gaz, cea care ani de-a rândul a oferit promisuni deşarte severinenilor, a ajuns şi pe masa conducerii centrale a Partdiului Națioanl Liberal. Prezent în Mehedinţi, fostul realizator de emisiuni, Rareş Bogdan, a vorbit încă o dată despre situaţia  de-a dreptul revoltătoare pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin care aşteaptă de ani de zile racordarea locuinţelor la reţeaua de gaze naturale. Încă de pe vreme când realiza emisiuni, Rareş Bogdan aducea în atenția țării întrregi acesată situație.

Pe de altă parte, Virgil Popescu, liderul PNL Mehedinți, a precizat că în cadrul următoarei ședințe de consiliu local, consilierii liberali vor propune un proiect de hotărâre prin care cer rezilierea contracutului cu Mehedinţi Gaz.

Ssocietatea Mehedinți are în concesiune servicul care vizează extinderea rețelei de gaze naturale în juxdețul Mehedinți încă din 2004. De atunci și până astăziu abvia dacă șia-u îndeplinit 15% din obligațiile contractuale.