LAPTE PROASPĂT DE LA DOZATOR

Afacerea, Văcuţa mobilă’’ este  tot mai apeciată  de către severinenii care vor să cumpere lapte proaspăt. Dozatoarele aflate în pieţe prinde tot mai mult la micii producatori de lapte care le oferă  cupărătorilor   date exacte despre modul în care se obţine lapte, modul de alimentare a dozatorului, dar şi data de expirare a laptelui. Dozatorul de lapte, o afacere de succes pentru micii producători.

Dincolo de avantajele evidente pentru clientii, care au acces la un produs de calitate superioara la preturi semnificativ mai mici decât în hipermarket-uri, afacerea cu dozatoare de lapte, amplasate prin piete, se dovedeste a fi una buna pentru cei a căror producţie nu este foarte mare. Severinenii se trezec dis de dimneaţă pentru a cumpăra lapte proaspăt  la un preţ avantajos.

Ideea li se pare bună întrucât economisesc şi timp şi bani, iar calitatea este una superioară. Producatorii de lapte spun că întru-o zi  vând în medie 100 de litri de lapte pe zi. Preţul pentru un litru de lapte de vacă este de  şi 3.5 lei, iar pentru cel de capră severinenii plătesc 5 lei pe litru.