JUDEȚUL MEHEDINȚI, BUGET RECORD

Buget record pentru județul Mehedinți! Sumele primite de către unitățile administrativ-teritoriale sunt, în anumite cazuri, de trei ori mai mari decât  anul trecut. Consilierii județeni au aprobat alocarea către primării a sumelor provenite din impozitul pe venit. Pe de altă parte, aleșii  au luat act și de revenirea lui Valentin Popescu în funcția de director al Direcției de Asistență Socială Mehedinți, dar și de încetarea mandatului Ralucări Graf de manager al Bibliotecii Județene I.G. Bibicescu.

Consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi alocarea sumelor provenit din impozitul estimat pe venit. Sumele alocate primăriilor din județ sunt chiar și de trei ori mai mari decât cele care au fost alocate în anii precedenți.

Pe de altă parte, consilierii județeni au pus în aplicarea hotărârea judecătorească prin intermediul căreia la conducerea direcției de asistență și protecție socială a revenit Valentin Popescu.

Raporturile de serviciu ale directorului bibliotecii județene I.G. Bibicescu, Raluca Graf, au încetat după ce în urma evalării activități de management, aceasta a primit calificativul de 3,49.

Toate proiectele aflate pe oprdinea de zi au fost votate cu unanimitate de voturi, mai puțin cel care a făcut referire la revenirea pe post a lui Valentin Popescu și cel privind încetarea contractului de management al Ralucări Graf. La cele două proiecte liberalii au preferat să se abțină.