ISTORICUL MAŞINII, PUS LA DISPOZIŢIE DE RAR

Registrul Auto Român a lansat aplicaţia ISTORIC VEHICUL, prin care orice persoană care deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia. Aplicaţia este primită cu braţele deschise de catre cumpărători, dar nu şi de vanzătorii de autovehicule care nu văd ochi buni invenţia celor de la RAR.

Registrul Auto Român a lansat aplicaţia „Istoric vehicul” prin intermediul căreia orice persoană poate verifica istoricul unui autovehicul, dacă acesta a trecut cel puţin o dată pe la RAR. Datele furnizate de aplicație reflectă configuraţia vehiculului şi statutul acestuia şi sunt valabile la data interogării acestora în sistemul informatic. Aplicaţia inteligentă vine în sprijinul cumpărătorilor care de cele mai multe ori sunt păcăliţi de vânzătorii de maşini.

Datele furnizate de aplicaţie  nu sunt destinate comercializării, iar folosirea aplicaţiei se supune unor termene şi condiţii. Dacă aplicaţia este accesată în mod abuziv, solicitantului îi va fi restricţionat accesul.