ÎNSCRIERI PENTRU TITULARIZARE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT

Aspiranţii la un post de titular în învățământ trebuie să știe că mai au la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a-și întocmi dosarele. Începând din 22 mai, se pot înscrie pentru examenul de titularizare, care va avea loc la jumătatea lunii iulie. Absolvenţii promoţiei 2019 pot participa numai după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor psihopedagogice.

Înscrierile pentru concursul de titularizare se vor desfășura între 22 și 29 mai. Examenul scris va avea loc însă în 17 iulie.

Absolvenţii promoţiei 2019, care doresc să se înscrie la concursul de titularizare o pot face doar după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor psihopedagogice.

Verificarea şi avizarea dosarelor candidaţilor este realizată de către comisia judeţeană de organizare şi desfăşurare a concursului şi consilierul juridic al inspectoratului şcolar. Concursul de titularizare este unul dintre cele mai complexe care se desfășoară în România. El durează patru ore și testează cunoștințele de specialitate dar și psohopedagogice ale celor care doresc să devină titulari în învățământ.