ÎN ACŢIUNE DE ZILELE SEVERINULUI

La Drobeta Turnu Severin urmeză 3 zile de distracție în  care siguranța celor prezenți și nu numai va fi asigurată de polițiști, jandarmi și pompieri. Severinenii vor petrece în liniște, întrucât în acestă perioadă, reprezentanții structurilor MAI vor  fi la datorie îmtr-un număr cât mai mare  pentru preîntâmpina probleme ce ar putea apărerea pe parcursul celor trei  zile.

Pe perioada Zilelor Severinului, reprezentanţii structurilor MAI vor fi la datorie, pentru a  preîntâmpina producerea oricăror evenimente nedorite, astfel încât severinenii să se distreze asa cum se cuvine de ziua lor. Poliţiştii vor acţiona împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, pentru menţinerea unui climat adecvat de linişte, dar şi pentru prevenirea oricăror faptelor antisociale care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Mehedinţi vor executa misiuni de asigurare şi supraveghere, activități de control și informare preventivă , în scopul reducerii și limitării evenimentelor nedorite.

În vederea diminuării posibilităților de producere a unor evenimente nedorite pe perioada Zilelor Severinului, reprezentanţii MAI vor  lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție al cetăţenilor.