ÎMPREUNĂ PENTRU DUNĂRE

 

Reprezentanţii Parcului Natural Porţile de Fier au dat startul unui proiect ambiţios prin care  se doreşte protejarea şi conservarea Coridorului Verde al Dunării. Lansarea proiectului a avut loc la Pavilionul Muzeului Regiunii Porţile de Fier și le-a oferit celor prezenţi o călătorie în fabuloasa lume în  păsărilor de apă. Evenimentul a fost strâns legat şi Ziua Internaţională a Zonelor Umede, care este sărbătorită, anual, în luna februarie.

 

Uniţi de dragostea pentru natură, zece parteneri au dat startul unui proiect ambiţios ce are ca scop sprijinirea conectivității ecologice în regiunea Dunării. Proiectul îşi propune realizarea unor evenimente dedicate protejării şi conservării coridorului verde al Dunării. Startul a fost dat printr-o prezentare realizată de reprezentamţii Parcului Natural Porţile de Fier la pavilionul Muzeului Regiunii Porţile de Fier.

Seria evenimentelor din cadrul acestui proiect va continua chiar de Ziua Dunării, când cei inteersați sunt aşteptaşi la un tur cu bicicleta pe malul Dunării, atât pe teritoriul Românei, cât şi în Serbia.