GUSTURI NOI ÎN MATERIE DE PRĂJITURI

Gusturi noi în materie de prăjituri. Anul 2019 ne suprinde și ne îmbie cu gusturi noi și provocatoare. Clasicul dulce pe care îl asociem prăjiturilor, cunoaște arome și combinații noi. Un cofetar ambițios și creativ din Drobeta Turnu Severin ne îndeamnă să ne deschidem mintea și să acceptăm provocări culinare, pe care papilele noastre gustative nu le-au încercat până acum. Ceea ce iese din mâna cofetarului cu pricina poate fi admirat și degustat la Târgul de Nunți ce se desfășoară zilele acestea la Severin.

În ceea ce privește torturile și prăjiturile pentru evenimente, Iulia Pătrașcu spune că acestea pot fi personalizate gustului fiecărui client.

Totuși, Iulia Pătrașcu insistă să ne lăsăm imaginația să zburde și să acceptăm provocările culinare ale ultimilor ani. Vom fi susprinși să descoperim gusturi nebănuite.

Prăjiturile despre care ne vorbește Iulia Pătrașcu au fost expuse în cadrul unui târg de nunți, la Drobeta Turnu severin. Printre cei care s-au oprit la stand a fost și primarul severinului, Marius Screciu, curios să descopere gustul produselor expuse.

Acestea pot fi admirate și degustate până duminică, la Târgul de Nunți, de la Palatul Culturii. Acolo, puteți afla detalii despre tot ceea ce vă interesează.