„FLORILE-S COPILĂRIE”

 Cunoscuta scriitoare,  Polia Rădoi, a organizat un  vernisaj de expoziție de artă plastică având ca temă primăvara.  „Florile-s copilărie”, așa cum a fost  intitulată expoziția, a strâns la o laltă mulți iubitori de artă în Clubul Artelor din Drobeta Turnu Severin. Atmosfera a fost intretinută  cu muzică clasică, care s-a îmbinat perfect cu culorile vii ale tablourilor.Sala Clubului Artelor din cadrul Palatului Culturii „Teodor Costescu” a fost gazda impresionantului vernisaj de pictură, „Florile-s copilărie”,  semnat de Polia Rădoi.

Polia Rădoi se dedică în totalitate meseriei pe care a ales-o, aceea de pictor, insă pentru această expoziție a pus pe hârtie și câteva versuri pentru fiecare floare în parte.Evenimentul a fost susținut din punct de vedere muzical de orchestră de Cameră a Liceului de Arte “I. Șt. Paulian”.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Polia Rădoi a primit diplomă de excelentă din partea Clubului Rotary Drobeta-Turnu Severin pentru merite deosebite în domeniul culturii și artei severinene.