FETIŢĂ DE UN AN LA VOLAN ÎN MEHEDINŢI

O fetiţă de nici un an a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe un drum public. Înregistrarea este făcută chiar de mama bebeluşului, în timp ce tatăl se distrează lăsând, uneori, volanul doar pe mâinile fetiţei. Maşina merge cu o viteză de peste 50 de kilometri pe oră, iar drumul este destul de circulat.

Pe drumul judeţean 670 din Mehedinţi, pe raza localităţii Bala, ziua, în amiaza mare, un bebeluş conduce o maşină cu peste 50 de kilometri pe oră. La un moment dat, într-o curbă, maşina ajunge pe contrasens. Drumul cu o bandă pe sens este intens circulat. Mai multe maşini vin din faţă, iar de multe ori, tatăl este obligat să bruscheze volanul ca să redreseze maşina pe sensul corect de mers. 

Într-o continuă distracţie, pe ritmuri de muzică populară, mama copilului chiar le distrage atenţia cu întrebări. 

În urma imaginilor apărute, poliţiştii mehedinţeni s-au autosesizat. Bărbatul în vârsta de 37 de ani s-a ales cu amendă de 870 de lei şi 5 puncte penalizare.

Filmarea a fost postată pe internet, cu mândrie, chiar de mama bebeluşului. După ce mai mulţi oameni au comentat că ceea ce fac părinţii este inconştienţă pură, mama a şters postarea.