FEMEIA, SĂRBĂTORITĂ DE PRIMARUL, MARIUS SCRECIU

Sute de femei au sărbătorit prin muncă ziua de 8 martie, dar asta nu înseamnă ziua a trecut neobservată. Ele au întrerupt lucurul preț de câteva minute pentru a se bucura de atențai și florile primite din partea primarului, Marius Screciu.

Bijuterii care se vând în magazine din lumea întreagă sunt ansamblate la Drobeta Turnu Severin. Peste 250 de angajate asamblează aici bijuterii din argint și cupru aflate la mare căutare pe piața internațională. De ziua femei, preț de câteva minute au întrerupt lucrul pentru a primi flori și felicitări din partea primarului, Marius Screciu.

În cadrul celei mai noi fabrici de confecții deschise la Drobeta Turnu Seveirn lucrează câteva sute de angajate. În această industrie bărbații sunt minoritari. În noul atelier de confecții se lucrează echipamente sportive pentru ciclism, dar și echipamente de fitness. Și angajatele de aici au fost în atenția edilului.

RTS urează tuturor doamnelor și domnișoarelor ce urmăresc programele Televiziunii Severin o ăprimăvară frumoaăs și luminoasă.