FATĂ DE 13 ANI, DISPĂRUTĂ

Poliţiştii mehedinţeni s-au aflat, în ultimele 24 de ore, în alertă! O fată de 13 ani din Șimian a fost dată dispărută de părinți. Tânăra a fost văzută ultima dată de mama sa, ieri, apoi, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Disperați, părinții s-au adresat polițiștilor. Fata a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. Duminică, în jurul orei 23, un bărbat de 40 de ani din comuna Şimian, a sesizat printr-un apel 112, că fiica sa în vârsta de 13 ani a dispărut.

De la ora 13, nu a mai reușit să ia legătura cu fata. Când a văzut că s-a înnoptat, iar fiica sa era de negăsit, acesta a sesizat poliţia. Poliţiştii au căutat peste tot  și au verificat orice informaţie care le-ar fi fost de ajutor să o găsească pe minoră.

Mai mult au făcut apel la populație pentru a-i ajuta. Abia luni după-amiază, fata a fost găsită în gară, la Pitești. Ea a fost preluată de polițiști, iar din cercetări s-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Copila a fost preluată de cei de la Protecția Copilului Pitești, până la sosirea părinților.