EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN CENTRUL SEVERINULUI

O explozie produsă din cauza unei acumulări de gaze s-a produs în această dimineaţă în aparamentul unei bătrâne, în centrul oraşului. În urma deflagraţiei care a avut loc într-un apartament de la etajul patru al imobilului nu au fost victime, dar au fost distruse uşa de la apartament şi cea de la intrarea de la parterul blocului şi au ars mai multe materiale textile depozitate în baia apartamentului. Explozia s-a produs după ce un cablu electric subdimensionat ce alimenta un încălzitor de appă instant a luat foc în timp ce în apartament şi pe casa scării erau acumulări de gaze de la butelia uitată deschisă.  

Femeia de 80 de ani cu probleme de sănătate, avea în locuinţă un boiler instant, care era alimentat la priză cu un prelungitor subdimensionat. Suprasolicitat, cablul a luat foc, exact în momentul în care femeia uitase butelia deschisă, seara trecută, iar în apartament şi pe casa scării din cauza scăpărilor, s-au acumulat gaze. Vecinii spun că au fost treziţi de o bubuitură puternică, iar când au ieşit au văzut dezastrul de pe scări.

Femeia a fost evacuată de pompieri şi  evaluată de medici, dar nu a suferit răni care să-i pună viaţa în pericol. Din fericire, ea nu se afla în încăperea în care a avut loc explozia.

Pagubele sunt destul de mari, iar bătrâna este acum obligată şă-şi repare apartamentul afectat de explozie, dar şi uşa de la intrarea în bloc.