EVENIMENTE DEDICATE ZILEI MONDIALE A TEATRULUI

Ziua mondială a teatrului va fi sărbătorită, așa cum se cuvine, la Drobeta Turnu Severin. Nu mai puțin de trei spectacole artisitice vor avea loc pe scana Palatului Culturii Teodor Costescu. Evenimentele dedicate marcării zilei mondiale a tetarului vor debuta la ora 10:00 cu o piesă de teatru pentru copii și se vor încheia la ora 21:00 cu piesa de teatru, ”Ghici cine bate la ușă”.

Trei piese de teatru vor fi prezentate pe scena palatului culturii Teodor Costescu din Drobeta Tunru Severin, pe data de 27 martie, atunci când sărbătorim ziua mondială a teatrului. Două dintre ele se adresează celui mai tânăr public, căci este vorba despre două piese de teatru pentru copii.

Piesa Ghici cine bate la ușă este o comedie spumoasă despre doi foști coleg de liceu, el hipertensiv și un împătimit de matrimoniale, ira ea mereu în așteptarea marii iubiri. Întrebarea este una singură: Ea are o problemă sau bărbații nu sunt cei potriviți?

Preţul biletului la spectacolele pentru copiii este de 5 lei, iar pentru piesa ghici cine bate la ușă este de 30 de lei. Ziua Mondială a Teatrului este un prilej de sărbătorire a Teatrului în nenumăratele sale forme. Teatrul este o sursă de divertisment şi inspiraţie care are puterea de a uni diversele culturi şi popoare din întreaga lume. Dar el este mai mult decât atât, pentru că poate educa şi informa.