Elevi umiliți și agresați la școală

Elevi umiliți și agresați într-o școală din Mehedinți, autorul agresiunilor fiind un elev de clasa a VIII-a. Părinții a doi dintre copiii loviți spun că agresorul este un elev problem și că deși au reclamat cazul conducerii unității școlare, împotriva elevului bătăuș nu s-a luat nicio măsură, deși una dintre fetițele bătute a ajuns la spital,unde a stat cinci zile, după ce a fost lovită cu genunchii în stomac. Cazul a ajuns inclusive în atenția polițiștilor, care au întocmit un dosar penal, dar care nu pot face nimic, deoarece agresorul este minor.

Tatăl elevului de clasa a V-a spune că fiul său se teme să mai meargă la școală din cauza elevului mai mare. Părinții spun că au sesizat agresivitatea acestuia, dar dascălii nu au luat nici omăsură. Mai mult ar fi încercat să ascundă ceea ce s-a întâmplat.

Cazul a ajuns pe masa Inspectoratului Școlar, care a demarat o anchetă la nivelul școlii.

Agresiunea a ajuns și în atenția polițiștilor, care au primit o plângere atât din partea tatălui elevei agresate, cât și din partea tatălului copilului acuzat că este agresiv. Polițiștii au întocmit un dosar penal, dar el va fi, cel mai probabil clasat, pentru că elevii sunt  minori și nu pot răspunde penal.