DUICU DISTRUGE ORGANIZATIA PRO ROMÂNIA

Duicu distruge organizatia Pro România. Sunt anunțate demisii în masă din Pro România după apropierea de partid a lui Adrian Duciu. Peste 600 de membri ai formațiunii politice în frunte cu Cornel Stroescu, coordonatorul filialei Mehedinți anunță că-și vor da demisia, dacă Duicu va deveni parte a acestui proiect.

Demisii masive în Pro România Mehedinți sunt anunțate în cazul în care va veni Adrian Duicu. Peste 600 de membri ai formațiunii politice și-au anunțat demisiile în frunte cu coordonatorul filialei, Cornel Stroescu. Toți spun că au luat această decizie din cauză că nu au vrut să stea la aceeași masă cu Adrian Duicu, mai ales că Ponta a mințit cu nerușinare atunci când a fost întrebat despre cooptarea lui Duicu în acest proiect.

Despre Pro România, Cornel Stroescu a spus că s-a transformat într-o anexă a PSD-ului unde își găsesc loc foștii baroni locali alungați din rândul social-democraților și care doresc să își asigure locuri călduțe în Parlamentul, dar și în adminsitrație.

Adrian Duicu a încercat să își facă revenirea în politică la nivel mare, dar nu a reușit decât să se umple din nou de ridicol, căci, șefia lui în fruntea Pro România Mehedinți nu a durat decât câteva ore. Conștient probabil de faptul că pierde toată organizația, Victor Ponta a semnat ordinul prin care l-a demis pe Duicu din funcția de coordonator la doar câteva zile după ce tot el îl numise. Cu toate acestea, Adrian Duicu nu vrea să vadă adevărul și pare că și-a construit o organizație paralelă cu partidul. De exemplu, întâlnirile cu diverse personaje le ține la fostul sediu al petrom, deși organizația are un alt sediu. Se poate spune că Duicu și-a făcut organizația pe persoană fizică, doar-doar s-o vedea cumva președinte de partid. Toate zbaterile lui de a fi luat în seamă de politiceni pot stârni râsul și chiar mila, dacă ne gândim că a deținut frâiele județului, din fruntea celui mai important partid, iar acum se chinuie să fie acceptat într-o formațiune abia înființată, care nu-l dorește.