DRAGNEA: DE ZIUA EUROPEI, CELEBRĂM UN MOMENT ISTORIC

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă, într-un mesaj pe facebook că de Ziua Europei, celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene. Liviu dragnea încheie mesajul printr-un anunț:  “Ne vedem la Iaşi!”, referindu-se la mitingul organizat la Iaşi de PSD.

Liviu Dragnea a postat pe facebook un mesaj de Ziua Europei în care vorbește despre importanța păstrării familiei europene.

“9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România şi-a proclamat independenţa de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o naţiune de sine stătătoare. Celebrăm totodată, alături de ţările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene – Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani şi de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună”.

, scrie Dragnea. De Ziua Europei, el  urează tuturor “La mulţi ani!” și încheie spunând “Ne vedem la Iaşi!”.

 

PSD a organizat astăzi un miting la Iaşi. Liviu Dragnea va fi prezent la Iaşi, unde candidații PSD la europarlamentare vor prezenta viziunea partidului și proprunerile lor pentru electorat.