DIN MERCEDES, PROBLEMELE ORȘOVEI NU SE VĂD

Primarul care, conform declarației de avere din 2018, încasează peste 67.000 de lei anual, salariu din bugetul Primăriei Orșova a uitat că mai trebuie să le asculte și doleanțele celor care l-au ales. Este vorba despre posesorul unui bolid de lux, Marius Stoica, primarul care își umilește alegătorii trimițându-i acasă, deși bieții oameni s-au înscris la audiențe pentru că au necazuri.

E drept că din mașina de lux  e mai greu să cobori la nivelul celor care ți-au dat un vot, cu speranță. Dezamăgirea unor orșoveni este atât de mare încât oamenii nu mia știu cui să se adreseze. Alunecările de teren le-a afectat acsă, iar oamenii se tem că vor rămâne fără locuință. De la Primăriei nu au niciun sprijin, pentru că edilului nici măcar nu are răbdare să-i asculte.

Gospodăria acestui bărbat este afectată de alunecări de teren de prin anii 90. În 2014 și 2015, problemele au apărut din nou. După 2015, în zonă s-au făcut lucrări de consolidare, dar numai în spatele proprietății unui fost consilier local de la primărie, acum pensionar. Deși era în același pericol, pentru locuința familiei Ungureanu fondurile s-au terminat. Numai că, de ceva vreme, în imobil și dependințe au apărut fisuri. Iar proprietarii se tem că în urma ploilor, alunecările de teren vor afecta gospodăria lor. 

În speranța că va găsi o rezolvare la Primărie, Petre Ungureanu s-a dus în audiență ca să-și spună păsul. Numai că, primarul posesor al unui bolid de lux,  l-ar fi trimis acasă, spunându-i că este singur înscris la audiențe și nu ține el audiențe doar pentru un om.