DEȚINUȚII PENITENCIARULUI DROBETA TURNU SEVERIN AU DORIT SĂ ADUCĂ O BUCURIE, DE SFINTELE SĂRBĂTORI PASCALE

Deținuții Penitenciarului Drobeta Turnu Severin au dorit să aducă o bucurie, de Sfintele Sărbători Pascale, bătrânilor de la Azilul de la Vânjuleț. Pentru a le face zilele mai frumoase le-au adus cadouri și gândurile lor bune. Nu este prima dată când vin aici. Deținuții le-au adus cadouri bătrânilor și de Crăciun.

Înaintea Paștelui, deținuții  au dorit să aducă zâmbetul pe chipurile celor pe care viața i-a pus la încercare. Au mers la  azilul de bătrâni de la Vânjuleț pentru a le daruri vârstnicilor de aici.

Deținuții nu se află la prima vizită aici. Ei au mai fost și de Crăciun și au promis că vor reveni cu drag, de fiecare dată.

Reprezentanții azilului au mulțumit în numele bătrânilor pentru daruri, dar mai ales că nu au fost uitați, pentru că toți dintre cei aflați aici simt dorul familiei și al celor dragi, cu precădere de Sărbători.

Pe lângă azilul de bătrâni, deținuții au mers cu daruri și la copiii aflați în Centrul de Plasament din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, pentru deținuții ai căror copii se află în plasament s-au organizat întâlniri în cadrul penitenciarului, pentru ca aceștia să petreacă mai mult timp împăreună.