DEȘEURI ARUNCATE PE CENTURA SEVERINULUI

Deșeuri aruncate pe Centura Severinului. Vorbim despre munți de gunoaie descoperite de reprezentanții Gărzii de Mediu la intersecția șoselei ocolitoare a Severinului cu drumul ce duce spre Cerneți. Aceștia urmăreau de mult să depisteze persoanele care aduc, aici, deșeuri. Astăzi, au prins un bărbat chiar în timp ce arunca o remorcă de gunoaie strânse de la  Cimitirul catolic. 

Munți de deșeuri se află în apropierea Centurii ocolitoare a severinului, la intersecția cu drumul spre Cerneți. Reprezentanții Gărzii de Mediu urmăreau să-i descopere pe cei care aduc, aici, gunoaiele, așa că nu au fost surprinși să prindă un bărbat chiar în timp ce arunca o remorcă plină cu gunoi adus de la Cimitirul catolic.

Reprezentanții Gărzii de Mediu spun că se confruntă cu un adevărat fenomen., cu toate că amenzile sunt drastice, iar cei prinși că aruncă gunoaie sunt buni de plată.

Cei care sunt descoperiți că aruncă deșeuri în alte zone decât cele special amenajate în acest sens vor fi sancționați contravențional.