CURĂȚENIE GENERALĂ ÎN PARCUL ROZELOR

Zeci de mașini încărcate cu resturi menajere, peturi, dar și cu vegetație uscată, transportate la depozitul ecologic de deșeuri! Este bilanțul a două zile de activitate a angajaților primăriei care desfășoară, în această perioadă, lucrări de salubrizare și igienizare în Parcul Rozelor.

O mizerie greu de descris în cuvinte! Aceasta au găsit salariații primăriei Drobeta Tunru Severin în parcul Rozelor din centrul orașului. În doar câteva zile, au fost încărcate mai multe mașini cu deșeurile găsite în parc.

Pentru igienizarea și salubrizarea parcului lucrează echipe din cadrul primăriei Drobeta Turnu Severin, dar și deținuți cu drept de lucru din cadrul penitenicarului Drobeta.

Vegetația uscată este îndepărtată, iar acolo unde va fi nevoie se vor planta arbori și flori. Este cea mai amplă acțiune de ingienizare și salubrizare a celui mai mare parc din oraș. În același timp, lucrări similare se execută și în zona blocurilor, dar și în celelate parcuri din oraș.

Totodată, reprezentații primăriei au precizat că au în lucru, în acest moment, întocmirea unui studiu de fezabilitate prin care se urmărește reamenajarea totală a parcului Rozelor din Drobeta Turnu Severin.