CUPA PRESEI LA TIR , DE ZIUA JANDARMILOR

În Poligonul de tragere al Politiei Locale  din Drobeta Turnu Severin, s-au auzit timp de două ore focuri de armă. Nu a fost vorba despre un exercițiu al oamenilor legii, ci despre o ședință specială de tragere efectuată de jurnaliștii din Mehedinți. Dacă, săptămâna trecută, s-a desfășurat o activitate similară, organizată de polițiști, de data aceasta a fost rândul jandarmilor să-i invite pe jurnaliști să-și arate îndemânarea la tras cu arma.

Reprezentantii Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinti  au organizat si anul acesta,  pentru jurnalişti, o competiţie, unde să-şi testeze îndemânarea la tragerea la ţintă cu pistolul. Cupa presei la tir reuneşte, de fiecare dată, jurnalişti.

Cupa presei la tir  face parte din manifestările organizate cu prilejul Zilei Jandarmeriei Romane, sarbatorita la 3 aprilie.Şi reprezentanţii instituţiilor cu care cooperează jandarmi mehedinţeni au luat parte la concurs.

Concursul s-a  desfasursat pe doua sectiuni , la feminin si masculin. Câștigătorii vor fi premiaţi în cadrul unui eveniment care va avea loc marţi 2 aprilie.