CROSUL SEVERINULUI, LA STARTUL PRIMEI EDIȚII

Prima ediție a Crosului Severinului va lua startul sâmbătă, 11 mai! Peste 300 de persoane s-au înscris până în acest moment. Organizatorii se așteaptă la peste 1.000 de participanți, mai ales că vrema se anunță a fi bună. Traseul propus are o lungime de aproximativ 3 kilometri, iar startul se va da din zona Palatului Culturii Teodor Costescu. Înainte de a pornit pe traseu, participanții vor face încălzirea alături de Oana și Alex, instructori de fitness.

Severineni de toate vârstele sunt așteptați să se înscrie la prima ediție a Crosului Severinului! Evenimentul va avea loc sâmbătă, iar organizatorii au pregătit nenumărate surprize, dar și premii pentru toți participanții. Sunt așteptați la linia de start peste 1.000 de persoane. Evenimentul va debuta în jurul orei 10:00, atunci când Oana și Alex, instructori de fitness, vor face alături de participanți câteva exerciții de încălzirea.

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește promovarea unui stil de viață sănătos și sunt încurajate activitățile în familie, căci, până în acest moment, zecii de familii s-au înscris în competiție.

Muncipalitatea a pregătit premii pentru toți participanții. Primii 500 de concurenți înscriși vor primi tricouri din partea organizatorilor, iar toți competitorii vor primi medalie de participare. Pentru persoanele cu dizabilități care s-au înscris la cros, vor fi de asemenea pregătite premii speciale.