CROSUL MĂRŢIŞORULUI

Prima competiţie de cros din acest an a fost dedicată în întregime primăverii.  „Cross-ul Mărţişorului”, aşa cum a fost intitulat, a reunit la linia de start aproximativ 400 de elevi de gimnaziu şi de liceu din judeţul Mehedinţi.

La prima competiţie de cross din acest an, au participat sute de elevi mehedinţeni ce s-au întrecut pentru a obţine un loc fruntaş. De asemenea, prin participarea la astfel de competiţii, copiii se pregătesc de etapa judeţeană a Olimpiadei sportului şcolar.

La competiţia şcolară a fost prezentă şi Ancuţa Bobocel, cea mai valoroasă atletă a Mehedinţiului. Ancuța Bobocel a vorbit despre importanţa practicării sportului de către elevi.

Elevii care au participat la acestă competiţie spun că important nu este neapărat  nu este premiul cel mare, ci experienţa acumulată.

Crosul a fost organizat de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport în parteneriat cu Inspectoratul şcolar Județean Mehedinţi. Primii 5 concurenţi  ajunşi la linia de sosire au primit premii din partea organizatorilor.