Contre între Georgescu și consilierii liberali

Au fost contre aprigi între consilierii județeni liberali și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Totul a pornit de la decizia executivului Consiliului Județean de a scoate din conturile județului nu mai puțin de 9 miliarde lei vechi pentru achiziția unui utilaj necesar tunderii vegetației de pe marginea drumurilor. Discuțiile în contradictoriu au pornit de la faptul că, achiziția, susțin liberalii, nu se justifică în această perioadă în care, municipiul Drobeta Turnu Severin are o problemă în privința asigurării sumelor necesare în vederea achiziției de combustil pentru a putea furniza căldură în sistem centralizat. Răspunsul lui Georgescu, atunci când s-a ridicat această problemă, a fost sec – nimeni nu i-a cerut bani bani pentru asigurarea căldurii.

Discuții aprinse au avut loc în cadrul ședinței consiliului județean Mehedinți! Totul a pornit de la decizia președintelului Consiliului Județean de a plăti peste 9 miliarde lei vechi pentru achiziția unui utilaj care urmează să fie folosit pentru tunderea vegetației de pe marginea drumurilor județene. Aleșii județeni nu au avut nimic împotriva acestei achiziții, doar că perioadă nu este cea bună, asu spus consilierii PNL, în contextul în care, municiplaitatea severineană caută cu disperare surse de finanțare în vederea asigurării agentului termic în sistem centralizat, în această iarnă.

Cât privește căldura severinenilor, Aladin Georgescu, ridică din umeri. Nu că nu ar ști că orașul are o problemă în ceea ce privește sumele necesare asigurării agentului termic, dar dacă nimeni nu i-a cerut ajutorul, de ce s-ar implica?! Cât despre amendamentul liberalilor de a aloca acești bani primăriei în vedere asigurării agentului termic, acesta nici măcar nu a fost supus la vot.

Discuțiile au escaladat la un moment și s-a ajuns inclusiv la jigniri și la aluzii fără nicio legătură cu bunele maniere sau cu o instituție publică. Pe de altă parte, consilierii județeni au aprobat preluarea în administrarea Muzeului Regiunii Porților de Fier a Palatului Pleșa în vederea înscrierii monumetului în circuitul turistic.