CONSILIUL JUDEȚEAN A FINANȚAT ASFLATAREA STĂZILOR DIN CIOCHIUȚA

Proiectul de asfaltare a străzilor din Ciochiuţa, finanţată de Consiliu Judeţean Mehedinţi, a ajuns la final. Oamenii  vor circula, de acum înainte, în condiţii normale. Este pentru prima dată când asfaltul ajhunge și în acesată localitate.  Proiectul de asflatarea era așteptat de ani de zile de locuitorii de aici.

S-a ajuns la ultima etapă a proiectului de asfaltare a străzilor din Ciochiuţa. Areterele recent asfaltate, au fost, astăzi, marcate. Aproximativ trei sferturi din drumurile săteștei sunt asfaltate în prezent. Cel mai bucuroşi de această realizare au fost localnicii. Mulţi dintre ei, aşteptând de mai bine de 20 de ani acest lucru.

În Ciochiuța s-au asfaltat peste  2 km de drum, iar cea mai mare parte din valoarea investiţiei provine de la Consiliul Judeţean Mehedinţi. 

Pe lângă asfaltare, s-a mai rezolvat o problemă a localnicilor. Întrucât, atunci când erau ploi abundente, gospodăriile oamenilor se inundau, aceştia  au construit rigole şi canale. Următoarea investiţie în Ciochiuţa va fi cu privire la aducţiunea cu apă, lucrare mult aşteptată de localnici.