CIRCULAŢIA SE ÎNCHIDE PE STRADA I.C. BRĂTIANU

Atenție, șoferi! În municipiul Drobeta Turnu Severin se vor impune o serie de restricții de circulație pe perioada desfășurării ediției 2019 a Zileleor Severinului! Traficul rutier a fost închis pe strada I.C. Brătianu între Bulevardul Revoluției și Tudor Vladimirescu. Acest tronson va fi redeschis circulației luni la ora 19:00.

Șoferii sunt îndrumați să caute rute ocolitoare pentru că traficul, rutier pe strada I.C. Brătianu între bulevardul Revoluției și Tudor Vladimirescu s-a închis joi după-amiază și va rămâne restricționat până luni la ora 19:00. În această zonă va fi amplastaă scena pe care vor urca soliștii de muzică populară, dar și tarabele comercianților.

Restricții sunt impuse și pentru locuitorii din zona blocurilor A1 și A2 care va trebui să își găsească și ei un nou loc unde să își lase mașinile, acest lucru deoarece parcarea din zonă este destinată logisticii.

Primarul Marius Screciu a mai spus că anul acesta ar putea fi ultimul în care spectacolele se vor ține lângă cimitir, mai exact pe Strada I. C.Brătianu, urmând ca de anul viitor să se găsească o altă locație. De aproape patru ani, din lipsa unui spațiu adecvat, municipalitatea închide, în cele trei zile de manifestări, o stradă principală din municipiu, iar acolo amenajează scena de muzică populară, precum și corturi în care se servesc diverse preparate la grătar, dar și tradiționalii mici și nelipsita bere.