CAVALLERIA RUSTICANA , PE SCENA TEATRULUI SEVERINEAN

Spectacol de operă pe scena Teatrului din Drobeta Turnu Severin. Cavalleria Rusticana le-a oferit severinenilor un spectacol inedit creionat într-o poveste muzicală, susţinută de o scenografie care depăşeşte tiparele operei tradiţionale. Evenimentul a fost oferit cu  ocazia Zilelor Severinului de Primăria Drobeta Turnu Severin și Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural.

Cavalleria Rusticana i-a cucerit pe severineni. Mai bine de o oră publicul meloman a fost purtat de acordurile muzicii care a creionat povestea unuia dintre cele mai aplaude titluri de operă din întreaga lume. Severinenii s-au bucurat de un spectacol dinamic susţinut de interpretarea impecabilă a artiştilor, care pas cu pas au pus în scenă încântătoare compoziţie a operei italiene.

Cavalleria Rusticana a fost pusă în lumina reflectoarele de Opera  Română din  Craiova. Povestea lui Giovanni Verga a fost interpretată de solişti de operă din întreaga ţară, dar şi de peste graniţe.

Un public foarte cald, foarte interesat și foarte competent cu privire la această mare operă italiană, un public foarte interesant.  

Cavalleria Rusticana”,  spectacolul Operei Române Craiova, a fost oferit cu ocazia Zilelor Severinului de Primăria Drobeta Turnu Severin și Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural